Bedrijfsfotografie – PB International

Voor PB International ben ik erop uit gestuurd om foto’s te maken van diverse locaties waar het bedrijf hun expertise heeft toegepast. Dit heb ik onder de vlag van een mediabureau uit Doetinchem gedaan. Heb van hen de kaders gekregen voor de diverse media waar de foto’s voor ingezet zouden worden. Daarnaast vanuit PB International de wensen voor de fotografie samengevoegd gekregen. Ben uiteindelijk 4 dagen op pad geweest door heel Nederland om deze foto’s te maken.

Vond dit zeer leerzaam om te mogen doen. Wist niet veel van het onderwerp af. Alleen door mijn interesse in techniek, heb ik gelukkig het merendeel kunnen volgend wat werd uitgelegd over hoe het in zijn werk ging. En dan op locatie de mensen over het bedrijf horen praten wat voor voordelen het voor hen heeft is helemaal gaaf!

Een kleine selectie uit wat ik allemaal heb mogen zien die 4 dagen: