Bruidsreportage

Bruidsreportage - jullie mooiste dag

De bruidsreportage zoals jullie het willen. Het genieten van de mooie dag staat voorop met de wetenschap dat alles wordt vastgelegd op de juiste momenten.

Mijn streven is om de dag vast te leggen zoals jullie het hebben beleefd. Het is niet leuk om naar ‘kiekjes’ te kijken van jullie dag, maar naar een collectie foto’s waardoor het gevoel weer helemaal terug komt. Samen kunnen jullie terug kijken in het fotoboek of samen op de bank voor de TV als deze vanaf de USB-stick of DVD worden afgespeeld.

Prijzen

Omdat iedere bruidsreportage weer anders wordt ingevuld, is het lastig om precies aan te geven wat het gaat kosten. Daarom is in de tabel hierna een gemiddelde gemaakt van de meest voorkomende situaties. Op deze manier hebben wij een startpunt voor het overleg. De tijden waarop jullie foto’s gemaakt willen hebben, kunnen ook tussen de voorbeeldpakketten in zitten.
De daginvulling is iets wat ik samen doorneem wanneer wij een afspraak hebben gemaakt dat ik bij jullie langs kom. Het langskomen om door te nemen hoe ik in het plaatje pas is trouwens vrijblijvend. Er moet wel de juiste klik zijn tussen ons.

Zijn er vragen over wat er mogelijk is? Stel ze gerust! Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@geomanfotografie.nl

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4
€ 275,- € 575,- € 985,- € 1450,-
Tijdsduur reportage 2 uur 4 uur 8 uur 12 uur
Foto’s worden via downloadllink verstuurd Ja Ja Ja Ja
Foto’s op hoge resolutie
(afdrukkwaliteit)
Ja Ja Ja Ja
Foto’s op internetformaat
(met klein logo rechts onderin)
Ja Ja Ja Ja
Foto’s op DVD / USB-stick Ja Ja Ja
Fotoboek optie optie optie
Speciale nabewerking foto’s optie optie optie optie
Video-opname ceremonie + € 85,- + € 75 + € 65 + € 55
Video-impressie van de dag optie optie Optie
Reiskosten à € 0,19 p. km.

 

Video-opname ceremonie

Als jullie kiezen voor de uitbreiding van de opname van de ceremonie, houd dat het volgende in: Er wordt een camera op een statief neergezet en deze zal jullie + Babs opnemen (dit is deels afhankelijk van de locatie hoe de opstelling staat).
De bruidegom krijgt een draadloze microfoon opgespeld welke niet-zichtbaar wordt bevestigd aan de binnenkant van het colbert. Wanneer jullie beiden geloftes naar elkaar uitspreken, kan het soms raadzaam zijn om ook de bruid van een draadloze microfoon te voorzien. Bij voorkeur krijgt de Babs ook een eigen draadloze microfoon op.

De ceremonie wordt aan één stuk opgenomen. De video die jullie krijgen, daarin zal niet worden geknipt. Dus het is een ‘ruwe’ opname.

Video-impressie van de dag

Als jullie een video-impressie van de dag willen als uitbreiding op de foto’s, kan er voor 2 opties gekozen worden:

1 – Ik fotografeer en film tussendoor enkele beelden

2 – Er komt een aparte cameraman mee die naast mij komt filmen

Er wordt uiteindelijk een video gemaakt van 3~5 minuten. De globale invulling nemen wij van te voren door zodat we na het overleg weten hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Wel zo leuk!

Selectie uit het portfolio