Presspic’s

geoman-fotografie-presspic-presskit-dj-foto

Presskit fotoshoot

Stel je hebt promotionele foto’s nodig voor jouw website, FaceBook, InstaGram, SoundCloud/MixCloud, etc. En jouw klanten willen graag een foto van jou op hun posters zetten. Dan heb je niet genoeg aan een foto die met een mobieltje is gemaakt tijdens een gig waar je aan het draaien bent.
Je wilt dat jouw image goed uit de verf komt dat mensen jouw style herkennen. Daar is een presskit fotoshoot voor! Van te voren hebben we kort contact over wat er aan materiaal geschoten moet worden zodat we kunnen plannen. Goede foto’s waarmee mensen jou gaan herkennen, kosten tijd en aandacht.

Meestal hebben we in het overleg over de kleding en de uitstraling van de foto. Dit is wat wij samen oppakken. Stel je wilt helemaal los gaan met de fotoshoot, kan er een Muah (Make-up and Hair) worden ingevlogen en eventueel een styliste.
Al deze opties zijn natuurlijk tegen een meerprijs. Van te voren worden de wensen doorgenomen en maken we er een maatwerk fotoshoot van!

Presskit fotoshoot dagen

De presskit fotoshootdagen zijn ideaal om snel een paar nieuwe foto’s te laten maken in de fotostudio. Handig wanneer je maar een paar foto’s nodig hebt als aanvullign op de bestaande foto’s. Maar ook wanneer je nog geen foto’s hebt, is dit een mooie start.

Wat kost het?

Voor de presskit fotoshoots zijn er 3 smaakjes. Voor het overzicht en vergelijkingsgemak, zijn de fotoshootdagen ook opgenomen in de lijst.

Fotoshootdagen Quick Fix Most Wanted Platinum
Kosten € 65,- € 95,- € 155,- € 225,-
Tijdsduur 0,5 uur 1 uur 1,5 uur 3 uur
Aantal foto’s 3 foto’s 5 foto’s 10 foto’s 15 foto’s
Opties Tegen meerprijs:
– visagie
– haarstyling
– kledingstyling

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wat krijg je bij ‘Quick Fix’, ‘Most Wanted’ en ‘Platinum’?

Afhankelijk van het smaakje van de individuele fotoshoot die je kiest, heb je tijd in de studio en ruimte om kleding en achtergronden te wisselen (zwart & wit). De achtergrondwissels zitten bij de aangegeven tijd in. En nemen ongeveer 5 min. in beslag.

Uit de gemaakte foto’s kies jij zelf foto’s uit die worden klaargemaakt voor professioneel gebruik (posters, flyers, etc.). Dezelfde foto’s krijg je ook in kleiner formaat om even snel door te sturen.

Presskit fotoshootdagen

De presskit fotoshootdagen zijn iets anders van opzet. Je hebt 30 min. de tijd om op de foto te gaan. Dit mag voor een witte of zwarte achtergrond (dit moet je van te voren aangeven). In deze tijd wordt niet van kleding of achtergrond gewisseld.
Van de gemaakte foto’s kies jij er zelf 3 uit die worden klaargemaakt voor professioneel gebruik (posters, flyers, etc.). Dezelfde foto’s krijg je ook in kleiner formaat om even snel door te sturen.

Enkele voorbeelden